Legyen Ön is tekintettel a jövőre!
Korszerű GreenAge Energiatechnológiák
Bemutatkozás

Küldetésünk:

Cégünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy egy élhetőbb jövőt biztosítsuk saját magunknak és az elkövetkező nemzedékeknek, gyermekeinknek. Azon felismerést mindenkinek látnia kell, hogy az az életforma, amelyet ma ismerünk véges és egészségtelen.

Oldalunk létrehozásával olvasóinknak betekintést kívánunk nyújtani olyan néhány ismert és esetleg kevéssé ismert gondolkodásba és technológiába, amelyek segítik egy jobb és szebb jövő megélését - TEKINTETTEL A JÖVŐRE!

Honnan jövünk:

Közel egy évtizedig tevékenységünket audiovizuális (kép-, hang-, világítástechnikai) rendszerek, továbbá un. intelligens házak / épületek tervezésével, kivitelezésével és beüzemelésével foglalkoztunk.

Az elmúlt néhány év és a fent megfogalmazott felismerés késztetett minket arra, hogy gondolkodásunkat és szemléletünket kitárva nyissunk a ma még nem annyira - hazánk területén legalábbis - elterjedt technológiák felé.

Hová tartunk:

Cégünk küldetésének tekinti korszerű technológiák felhasználásával egy egészségesebb jelen és jövő megteremtését, komfortérzetünk és életminőségünk javítását a munka- és lakókörnyezet optimalizálásával.

Ennek biztosítására széleskörű beszállítói körrel szerződtünk, amely kapcsolatok előnyeit kedves olvasóinkkal és családjukkal is meg kívánunk osztani.

Felismertük azt a tényt, hogy ha egy élhetőbb jövőért tenni kívánó ember meg kívánja ismerni az általunk ismertetett rendszereket és gondolkodásmódot, az igen sok idejét fel fogja emészteni. Nem biztos, hogy meglátja az összefüggéseket és a technológiák közötti harmóniát, pláne nem a legjobb árakon!

Mi rendelkezünk ezzel a szemlélettel és technológiai ismerettel. Az igen széles, általunk is képviselt technológiai mix minden szegmenséhez saját ismereteinken és beszállító partnereink sokéves, összegyült ismeretén keresztül megspóroljuk Önöknek ezt az időt és fáradtságot - mindezt tisztességes, a beszállítóink által nyújtott gazdasági előnyök megosztásával.

Termékportfóliónk összeállításánál a következőkre törekedtünk:

  • Amit lehet, azt kiváló és világszínvonalú magyar termékekkel,
  •  Ha ez nem lehetséges, lehetőleg európai beszállítókkal valósítsunk meg.
  • Szolgálja egy élhető jövő lehetőségét a környezetvédelem, a
  • Megújuló energiák és az újrahasznosítás által.
  • Szép, esztétikus
  • Észrevétlen és lehetőleg automatizált, komfortos legyen.

Bízunk benne, hogy Ön is nyitott egy korszerű, jövőbe mutató világ megismerésére.

Jó és hasznos böngészést kívánunk!

A Green Age Hungary Kft. csapata...

...és természetesen mindig nyitott szemmel járunk!


 
Webáruház
Kosár
Az ön kosarának tartalma
 
Az Ön kosara üres!
 
 

 
Stratégiai partnerünk Grafika, portál fejlesztés és üzemeltetés
Népszerű gyártók: Loxone épületautomatika Panasonic hőszivattyú Mitsubishi Zubadan hőszivattyú Zehnder hővisszanyerős szellőztető Keram SistemAir Helios Crestron Inels ELKO MCZ Atmos JS födém VentAxia Napelem Napkollektor Hőszivattyú Falfűtés Egészséges ivóvíz Ozmózis Utraszűrő Pellet Alternatív energia
Green Age Hungary Kft.
H - 2100 Gödöllő, Röges u. 20.
Telefon:
+36 30 870 8001
Fax:
+36 28 51 33 56
E-mail: